Kun TPS-eristyslasilinja hankittiin Seloylle vuonna 1997, se oli viides koko maailmassa. Lämpöreunalistoja ei tehnyt Suomessa kukaan muu, eikä niistä juuri puhuttu. Siitä lähtien Seloy on toiminut lämpöreunalistallisten eristyslasielementtien valmistuksessa edelläkävijänä, ja ollut aktiivisesti mukana kehitystyössä. Nykyisin lämpöreunalistat ovat käytännössä syrjäyttäneet alumiini- ja teräslistat, ja TPS-linjojen suosio kasvaa Euroopassa edelleen.

TPS-BU on pitkäikäinen ja eristävyydeltään ylivoimainen valinta kaikkiin nykyaikaisiin eristyslaseihin. Listan ansiosta eristyslasin reuna-alueelle ei jää kylmäsiltaa, joten lasin pintalämpötila pysyy reuna-alueilla lämpimämpänä ja kuivana. TPS sopii kaikkiin ikkunajärjestelmiin, ja välilistan leveys on valittavissa portaattomasti 6 ja 18 mm välillä. Jos ikkunoiden lasivahvuudet vaihtelevat esimerkiksi turvalasien vuoksi, voidaan paketin kokonaispaksuus helposti säilyttää samana muuttamalla välilistan leveyttä. Välilistat ovat aina tarkasti samassa tasossa eikä muille välilistamateriaaleille tyypillistä hammastusta ole.

Vuonna 2010 otimme toisena maailmassa käyttöön kemiallisesti kiinnittyvän 4SG-materiaalin. Materiaali ruiskutetaan 140 asteisena lasin pintaan, johon se muodostaa kemiallisen sidoksen. Aine on lisäksi hyvin elastista, joten sen elinikä on kilpailevia listamateriaaleja ylivoimaisesti pidempi.

Lämpömassalistassa tiiveyden antava tartuntapinta lasiin on kaksi kertaa leveämpi kuin muilla listamateriaaleilla, joten kaasu pysyy välitilassa varmasti.

Lisää TPS-tietoa voit kurkata täältä.