Tehokas suoja tulta ja lämpöä vastaan

Seloy Oy on nyt myös palonsuojalasien jalostaja. Valikoimamme on kasvanut Fireswiss -palonsuojalasien tuoteperheellä – näin voimme tarjota entistä laajempia tuotekokonaisuuksia myös CE-merkittyjen palonsuojalasien osalta.

Uuden palolasiosastomme vesileikkuukone leikkaa lasit korkealuokkaisella reunajäljellä, mittatarkasti. Mittatarkkuus helpottaa lasien asennusta, ja laadukas reunajälki puolestaan parantaa lasien kestävyyttä ääriolosuhteissa. Jalostamiemme palonsuojalasien pakkasensietokyky on peräti -40˚C.

Valikoimaamme kuuluvat normaalituotteiden lisäksi tasomaiset palonsuojalasit sekä palonsuojaeristyslasit. Palonsuojaeristyslasit ovat saatavilla edistyksellisellä TPS-BU-välilistalla sekä komposiitti- ja teräsvälilistoilla. TPS-BU-välilistan portaaton leveydensäätö mahdollistaa elementin kokonaispaksuuden tarkan säätämisen paksujen palolasien kanssa. Yhdessä vesileikkuun kanssa myös muotolasit onnistuvat erittäin laadukkaasti. Kolminkertaisella rakenteella on mahdollista saavuttaa 0,5 W/m2K:n U-arvo. Lisätietoa TPS-BU-välilistasta.

Tuotantomme on tarkastanut ja sertifioinut Inspecta Oy

Osastoiva palolasiseinä
Testilaboratorio
Aulatila Glass Trösch

Glass Trösch palonsuojalasit

Tässä lyhyessä videossa näytetään polttotesti käyttämällämme FIRESWISS FOAM -palonkestävällä lasilla. Videossa on kaksi identtistä toimistoa yhtä yksityiskohtaa lukuun ottamatta. Toiseen toimistoon on asennettu FIRESWISS FOAM -palonsuojalasi, toiseen normaali tasolasi. Katso, mitä tapahtuu, kun uunin lämpötila nostetaan 817 °C asteeseen.

TIESITKÖ?

  • Palonsuojalasien tehtävänä on suojata ihmisiä ja omaisuutta liekkejä ja savukaasuja vastaan.
  • Jalostamme sveitsiläisen perheyhtiön Glas Tröschin palonsuojalasituotteita nimeltään Fireswiss Foam ja Fireswiss Cool. Yritys on yksi maailman suurimmista palonsuojalasin valmistajista.
  • Uudella palonsuojalasiosastollamme vesileikkuukone leikkaa lasit erittäin mittatarkasti. Hyvä mittatarkkuus helpottaa lasien asennusta ja yhdessä hyvän reunajäljen kanssa parantaa lasien kestävyyttä ääriolosuhteissa.
  • Osastolle on hankittu myös hiekkapuhalluslinja, jonka avulla laseihin on mahdollista toteuttaa asiakkaan toivomia puhalluksia.

 

  • Lasirakenteena voidaan käyttää sekä yksittäisiä laseja että eristyslasielementtejä eri välilistoilla
  • EW-luokan palolasit rajoittajat palokaasujen ja liekkien etenemisen
  • EI-luokan lasit estävät liekkien lisäksi lämpösäteilyn lähes kokonaan sekä rajoittavat lasin pintalämmön nousua
  • Yleisimmät standardin mukaan testattavat ajanjaksot ovat 15, 30 ja 60 minuuttia

Kysy lisää

Autamme mielellämme oikean lasin valinnassa

Antti Nurminen
Tekninen myynti - (markkinointi)
Puh. 010 839 5829
antti.nurminen@seloy.fi