Huoltovapaa kaihdinratkaisu eristyslasiin

Kestävän Seloy-eristyslasielementin sisällä kaihtimet ovat suojassa pölyltä, lialta ja ankariltakin sääolosuhteilta. Valmistamme kaihdinelementit omalla tehtaallamme Huittisissa laadukkailla ScreenLine®-sarjan kaihtimilla. Elementit valmistuvat eristyslasilinjallamme, ja isotkin sarjat valmistuvat kustannustehokkaasti. Siksi tuotteemme ovat erittäin laadukkaita ja turvallisia, ja kaikki rakenteet ovat testattuja.

Kaihtimien integrointi on tyylikäs valinta ja sopii monenlaisiin kohteisiin julkisrakennuksista yksityisasuntoihin. Usein esimerkiksi terveydenhuollon kohteissa ulkoisten kaihtimien tai verhojen asennus ei ole mahdollista, ja silloin paras valinta on laittaa kaihtimet eristyslasielementin välitilaan. Kotioloissa käyttäjä voi vähentää ei-toivottua lämmöntuottoa kesäaikana, mikä johtaa säästöihin ilmastointikustannuksissa, ja taas toisaalta lisätä lämmöntuottoa talviaikana, mikä vähentää lämmityskustannuksia.

Integroitu kaihdin sauvaohjauksella
Eristyslasielementti integroidulla kaihtimella

ScreenLine®-sarjan kaihtimilla saadaan optimoitua valon- ja lämmöntuottoa eri vuodenaikoina

ScreenLine® W Smart kaihdin on moderni ja tyylikäs ratkaisu kotiin tai toimistoon. Kaihdinta ohjataan lasin pintaan integroidulla hipaisukytkimellä.

INTEGROITUJEN KAIHTIMIEN MONET MAHDOLLISUUDET

Kaihdinelementtejä käytetään ikkunoissa, ovissa ja liukuovissa. Elementit valmistetaan aina tilauksesta, joten ne voidaan hyvin asentaa myös saneerauskohteeseen. Kaihtimet jäävät lasielementin sisälle, eivätkä siksi taitu tai mene solmuun. Laskemme tarvittavan rakenteen aina kohteen olosuhteiden mukaan niin, että elementin pumppausefekti on huomioitu ja kaihtimet mahtuvat kulkemaan elementin välitilassa vaivattomasti. Elementti pysyy tiiviinä, sillä minkäänlaisia läpivientejä ei tarvitse tehdä. Välitilaan asennettuja kaihtimia ei koskaan tarvitse puhdistaa eivätkä ne hankaloita ikkunoiden pesua. Tilaa säästyy, kun lasin pinnassa ei ole mitään. Sisätiloissa kaihtimia voidaan ohjata molemmilta puolilta. Ohjaimia on useanlaisia, sekä sähköllä toimivia että käsikäyttöisiä. Suosituimmat ohjausvaihtoehdot ovat sähkökäyttöinen kauko-ohjauksella tai mobiilisovelluksen avulla, sekä käsikäyttöiset naru-, sauva ja nuppiohjaimet.

Kaihtimet ovat turvallisia. Niistä ei roiku mitään mihin voisi sotkeutua, ohjaimet ovat antibakteerisiksi käsiteltyjä, ja nyt myös lasipinnat voidaan käsitellä turvallisesti antibakteerisiksi. Käyttämämme antibakteerinen pinnoite on suomalainen luonnontuote, jonka tehosta olemme teettäneet tutkimuksen nimenomaan lasipinnoillamme.

MIKSI VALITA SELOY KAIHDINELEMENTTI?

  • Valmistettu Suomessa
  • Laaja lasivalikoima
  • Tekninen tietämys ja tuki
  • Useita väri- ja mallivaihtoehtoja
  • Antibakteerinen käsittely
  • Toimitusaika 4-6 viikkoa
  • Kilpailukykyinen hinta

Kysy lisää

Autamme mielellämme oikean lasin valinnassa

Antti Nurminen
Tekninen myynti - (markkinointi)
Puh. 010 839 5829
antti.nurminen@seloy.fi