Seloy Live SHINE herättää peilin eloon

Projektit ja tarpeet vaihtelevat laidasta laitaan, jonka takia olemmekin luoneet erilaisia vaihtoehtoja yritysasiakkaillemme. Kaikissa tuotteissamme yhdistyvät niiden laaja kustomoitavuus ja haluamme olla mukana haastavimmissakin projekteissa. Peilin koko ja muoto on valittavissa, sekä siihen on mahdollista toteuttaa työstöjä esimerkiksi kiinnitystä varten.

Peili itsestään luo tilan tuntua ja on tyylikäs sisustuselementti. Seloy Live SHINE vie peilipinnan kuitenkin paljon tätä pidemmälle: SHINE on peili, infonäyttö, digitaalinen taulu ja televisioruutu samassa. Se yhdistää nykyaikaisen teknologian ja tarvitut funktiot yhteen kehykseen. SHINEA voidaan hyödyntää viestinnässä, sillä voidaan luoda wow-efektejä tai sitä voidaan käyttää hyödyksi mainonnassa.

Peilin taakse asemoidun näytön ollessa suljettuna SHINE on kuin mikä tahansa tavallinen peili, kun näyttö käynnistetään, heijastuu sisältö selkeästi peilin läpi. Peiliin voidaan integroida myös kosketusominaisuus, joka tekee siitä interaktiivisen.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Tarjoamme uniikin teknologian sekä vuosikymmenten kokemuksen lasialalta. Tuotteemme on helppo asentaa ja niiden ylläpito on vaivatonta. Olemme suomalainen perheyritys ja kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Lisätietoja varten olethan yhteydessä myyntiimme.

Kosketusominaisuudella varustettu SHINE - Gamecenter
Peililasiin voidaan myös hiekkapuhaltaa yrityksen logo

Seloy Live SHINE älypeili

SHINE peili yhdistää raikkaasti kauniin muotoilun, avaruuden tunteen sekä modernin viihdeteknologian.

Jaa sivu

Kysy lisää

Autamme mielellämme oikean lasin valinnassa

Antti Nurminen
Tekninen myynti - (markkinointi)
Puh. 010 839 5829
antti.nurminen@seloy.fi