TPS-ERISTYSLASIT

Lyhenne TPS tulee sanoista Thermoplastic Spacer. TPS-BU-eristyslasissa on lämpömassalista, mikä tekee siitä huurtumattoman, laadukkaan ja kestävän eristyslasielementin. Listan ansiosta eristyslasin reuna-alueelle ei jää kylmäsiltaa, minkä vuoksi lasin pintalämpötila pysyy reuna-alueella huomattavasti tavanomaista eristyslasia lämpimämpänä ja siten täysin kuivana. Seloy Oy myöntää 1.2.2021 jälkeen valmistetuille TPS-BU eristyslaseille 20 vuoden pöly- ja kosteustiiveys takuun.

Lämpömassalista sopii mihin tahansa ikkunajärjestelmään, sillä sen leveys on valittavissa portaattomasti 6–18 mm välillä. Lasipaksuuksien muuttuessa eristyslasin kokonaispaksuus voidaan helposti säilyttää samana muuttamalla välilistan leveyttä.

TPS-BU-eristyslasin rakenne on joustava, sillä se ei sisällä metallia. Joustava rakenne minimoi reuna-alueiden rikkoutumisen riskin. Se myös mahdollistaa erilaisten erikoislasien käytön uudella tavalla, sillä esimerkiksi kuviolasien pinnan sijainti on valittavissa täysin vapaasti.

Tutkitusti yhteensopivat aineet mahdollistavat myös pintalistattomat lasitukset. TPS-BU-välilistalla valmistetut structural glazing (SG) -eristyslasimme ovat CE-merkittyjä. Toteutamme lasitukset tarpeen mukaan myös lippalaseina, ja voimme käyttää eri järjestelmien asennuspaloja (ns. U-palat). 4SG-materiaali kiinnittyy lasiin kemiallisesti ja parantaa eristyslasin tiiveyttä entisestään.

Rakennekuva Seloyn TPS-BU-eristyslasista.
TPS-BU-eristyslasi
Joustava rakenne, ei kylmäsiltaa.
Rakennekuva Seloyn TPS-BU-eristyslasista.
TPS-BU-eristyslasi
Reuna-alueiden rikkoutumisen riski on minimoitu.
Rakennekuva Seloyn TPS-BU-eristylasista.
TPS-BU-eristyslasi
Huurtumaton, laadukas ja kestävä ratkaisu.
Rakennekuva Seloyn TPS-BU-eristyslasista.
TPS-BU-eristyslasi
CE-merkityt eristyslasit.

Seloy - TPS-eristyslasin valmistuslinja

Uusi ja edistyksellinen TPS-eristyslasin valmistuslinjamme.

Seloy - TPS-eristyslasi

TPS-eristyslasissa on paras eristävyys.

TIESITKÖ?

  • Reuna-alueen pintalämpötila on 4–6°C perinteistä eristyslasia korkeampi.
  • Välitilan leveys on valittavissa portaattomasti 6–18 mm.
  • U-arvo (k-arvo) ikkunassa jopa 8 % alempi.
  • Saatavissa myös kuvioidulle lasille.
  • TPS-BU-elementeillä saavutetaan korkea laatu myös korkeaprofiilisilla kuvioilla. Lämpömassatiiviste muotoutuu lasin pinnan mukaiseksi, mikä takaa tiiviyden ja vähentää myös rikkoutumisen riskiä.

 

  • 3K-rakenteissa huomionarvoista on se, että välilistat ovat keskenään samassa tasossa eikä muille välilistamateriaaleille tyypillistä hammastusta ole.
  • TPS-BU-ikkunoidemme välitilasta löydät standardin vaatimat merkinnät. Lasin reuna-alueelle voidaan tulostaa myös muut merkinnät toivomusten mukaan.
  • Patentoidun viistoliitännän ansiosta TPS-BU-sauman tiiviys on erittäin hyvä. Lämpömassalista asettuu tukevasti lasielementin reunaan. Yhtäjaksoisesti jatkuva tiivistysmassa takaa elementin reunojen tiiviyden.
  • Monimuotoisuus on valttia. CNC-kontrolloidut TPS-BU-aplikaattorin liikkeet sallivat yksilöllisen suunnittelun. TPS-BU:lle kaikki kulmat ovat lastenleikkiä.

Kysy lisää

Autamme mielellämme oikean lasin valinnassa.

Antti Nurminen
Tekninen myynti - (markkinointi)
Puh. 010 839 5829
antti.nurminen@seloy.fi