SELOY OY

Seloy Oy on eristyslasivalmistuksen edelläkävijä. Investoimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota teollisesti eristyslaseja käyttäville yrityksille alan korkealuokkaisimman ja laajimman tuotevalikoiman.

Me olemme perheyritys – juuremme ovat syvällä, tulevaisuuden näkymät korkealla ja päätöksenteko lähellä. 30 vuoden kokemus takaa teknisen neuvontamme asiantuntijuuden. Sen ansiosta pystymme aina tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat eristyslasiratkaisut. Lue lisää omistajaperheestä Perhe-sivulta.

Osoituksena osaamisesta ja laadusta useat Suomen merkittävimmät ja vaativimmat rakennuskohteet valitsevat vuosittain eristyslasiratkaisumme. Esimerkkejä tällaisista kohteista löydät Referenssit-osiosta.

Valmistamme eristyslaseja kaikkiin käyttötarkoituksiin ja kohteisiin

Viimeisimpiä investointejamme ovat vesileikkuukone, palolasijalostus, uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja puhdastila. Valmistuslinjamme ovat huipputeknologiaa samoin kuin tuotantoa valvovat laatuskannerimme. Nämä panostukset yhdessä varmistavat tavaramerkkimme: erittäin korkealaatuiset tuotteet.

Tuotteidemme laatua valvovat yhdessä Inspecta Sertifiointi Oy ja Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus VTT eurooppalaisen standardin (SFS EN 1279-1:2005, SFS EN 1279-5:2005, SFS EN 1279-6:2003, TR 332:2008) edellyttämin toimenpitein.

Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä, mukaan lukien SG-eristyslasimme, kun se on on valmistettu TPS-BU-välilistalla. Edelläkävijöinä olemme tässä toisia Euroopassa ja ainoita Pohjoismaissa.

Seloy kehittää rohkeasti uusia tuotteita ja testaa uusia ideoita. Vuodesta 2016 olemme myyneet ja markkinoineet interaktiivisia lasituotteita Seloy Live -brändin alla. Tästä esimerkkinä on patentoimamme interaktiivinen kosketusikkuna Seloy Live SENSE.

Etra Megacenter, Pirkkala
Technopolis, Tampere
Portus, Helsinki
Monitoimitalo Loisto, Lahti