Energitehokasta rakentamista

Nelinkertainen eristyslasielementti on yksi taidonnäytteistämme ja tuotekehityksemme tuloksista. Tällä nelilasisella eristyslasielementillä voidaan saavuttaa jopa 0,3 W/m2K U-arvo! Yleensä 4K-elementti joudutaan valmistamaan manuaalisesti käsin. Näin ollen elementti joudutaan täyttämään U-arvoa parantavalla argon-kaasulla käsin, joka on hankalaa, epävarmaa ja kallista. Uuden tuotantomenetelmämme ansiosta pystymme valmistamaan nelinkertaiset eristyslasielementit täysin teollisesti. Näin ollen pystymme täyttämään eristyslasielementin kaasulla normaalisti ja saavutamme näin mahdollisimman hyvän U-arvon.

4K-elementin suositeltava vahvuus on noin 52-80 mm. Elementit varustetaan aina anticondensation -lasilla ulkopinnan huurtumisen estämiseksi. Voimme toteuttaa 4K-elementit myös erityiskirkkaalla (low-iron) lasilla, jolloin kasvanut lasivahvuus ei aiheuta elementin sävyn muuttumista vihreämmäksi.

 

luxury collection
novatron

TIESITKÖ?

  • 4K-rakenteella voidaan saavuttaa jopa 0,3 W/m2K U-arvo
  • Välitiloissa argon-täyttö
  • Erittäin siisti lopputulos
  • TPS-BU aplikaattori takaa hammastamattoman lopputuloksen

 

  • Täysin teollinen tuotanto – Automaattiset tuotantolinjamme, valmistuslinjojen laatuskannerit ja korkealuokkaiset materiaalit varsmistavat lasien laadun ja mittatarkkuuden

Kysy lisää

Autamme mielellämme oikean lasin valinnassa.

Antti Nurminen
Tekninen myynti - (markkinointi)
Puh. 010 839 5829
antti.nurminen@seloy.fi