Lasin kuljettaminen ehjänä, ajallaan ja parhaimmalla mahdollisella tavalla pakattuna on yksi lasirakentamisen keskeisempiä asioita.

Kuljetuksissa käytämme pääsääntöisesti Kiitolinjaa

Kiitolinja on pääyhteistyökumppanimme kuljetuksissa. Heidän erittäin laaja kuljetusverkostonsa takaa toimitukset lähes kaikkialle. Toki voimme toimittaa myös asiakkaan preferoimalla kuljetusyhtiöllä, kerrothan meille toiveistasi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Pakkaustapoja on käytössämme useita

Niistä yleisimpiä ovat metalliset A-pukit, puulaatikot ja puupukit. Pyrimme suosimaan metallipukkeja tehdastoimituksissa ja työmaatoimituksissa. Lasit voidaan pakata asiakkaan haluamalla tavalla ja tarvittavaan järjestykseen, mikä usein helpottaa työmaalogistiikkaa, nopeuttaa asennusta ja luonnollisesti laskee asiakkaamme omia kustannuksia merkittävästi. Pakkaamme kuitenkin lasit aina ensisijaisesti niin, että särkymisriski on mahdollisimman pieni.

Lasi materiaalina on äärimmäisen altis vauriolle kuljetuksen aikana

Tilastojemme mukaan kuljetusvahinkoja sattuu hyvin vähän, vain 0,07% toimituksistamme. Välillä kaikesta huolimatta käy niin, että lasi joko rikkoutuu tai muuten vioittuu matkalla. Kuljetusvahingon sattuessa, ilmoitathan siitä meille välittömästi, niin pystymme hoitamaan korvaushakemuksen puolestasi. Mikäli mahdollista niin lähetäthän myös tarkemman kuvauksen vahingosta, valokuvan ja rahtikirjan varauman.