LASINTARKASTAJA

Lasintarkastaja Anita Virtasen Seloy-ura alkoi 25-vuotiaana TE-toimiston yhteydenotosta vuonna 1997. Seloyn ja lasialan tuntemusta Anitalla ei ollut ennestään yhtään, mutta vanhojen ammattitaitoisten työntekijöiden osaaminen tarttui nopeasti perehdytyksessä. Aluksi nykyinen lasintarkastaja raeisti listoja päälinjalla, siitä hän siirtyi listantaittokoneelle. Myös elementtien kasaamisesta tuli tuttua. Vuoden 2000 vakinaistamisen jälkeen moniosaaja on kerännyt tietotaitoa useammasta työtehtävästä.

Nykyisessä tehtävässään lasintarkastajana Anita vastaa lasin laadun ja koneiden toiminnan valvomisesta vuonna 2010 perustetulla TPS-linjalla. Laadunvalvonnassa ammattilainen hyödyntää esimerkiksi laatuskanneria sekä työtä helpottavaa uutta FeneVision-toiminnanohjausjärjestelmää. Vaihtelua työpäiviin tuo toimiminen erilaisten lasilaatujen sekä elementtien kanssa, kuten vuorottelu TPS- ja alumiinielementtien tai tgi-listallisten elementtien välillä.

Mahdollisuus itsenäisiin ratkaisuihin sekä työnantajan osoittama luottamus tekijänsä ammattitaitoon ovat niitä asioita, jotka innostavat työn keskellä. Määrätietoinen nainen kokeekin vahvuuksikseen itsevarman luottamuksen omiin ratkaisuihin sekä muutoksiin sopeutumisen. Työnsä parhaaksi asiaksi sosiaalinen Anita nimeää heti hauskat ja rennot työkaverinsa: ”Myös moni entinen työkaverini on edelleen läheinen ystäväni. 11-vuotiaan poikani kummitätikin on entinen työkaverini.”

PALAA URASIVULLE

JUURET SYVÄLLÄ JA TULEVAISUUDENNÄKYMÄT KORKEALLA

 

 

 

 

 

 

Olemme lasinjalostuksen edelläkävijä ja ammattitaitoomme luotetaan maanlaajuisesti. Olemme mukana tekemässä näyttäviä ja mielenkiintoisia kohteita, kuten Pandatalo Ähtärissä tai vaikkapa Kauppakeskus Triplan lasikatto. Kehitämme myös jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää lasipintaa ja uskallamme kokeilla uutta. Tule mukaan viemään kehitystä eteenpäin!

Lisätietoa meillä työskentelystä ja avoimista paikoista antaa henkilöstöpäällikkö Annika Kelter.