SENSE interaktiivinen lasiratkaisu

Yksi tuotekehityksemme helmi on läpinäkyvä interaktiivinen lasipinta, jota voidaan käyttää niin julkisivuissa kuin sisätilalasituksissakin. Patentoitu ratkaisu on herättänyt paljon kiinnostusta ja se tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia kokea lasipinta. Suomalainen laatu, reiluus ja luotettavuus ovat osa jokaista hankettamme. Tuotekehitys sekä tuotteiden valmistus ja koonti tapahtuu tehtaallamme Huittisissa.

Seloy Live SENSE on huipputekninen yhdistelmä läpinäkyvää eristyslasia ja interaktiivista kosketuspintaa – olemme yhdistäneet nämä kaksi teknologiaa yhdeksi upeaksi tuotteeksi. SENSE asennus on hyvin helppoa, aivan kuten tavallinenkin ikkuna-asennus, jonka osaava lasitusliike voi suoritttaa. Kun lasi on asennettu, elementistä ulos tuleva USB-kaapeli tulee liittää mediasoittimeen. Projektori (tai näyttö) kytketään myös soittimeen, minkä jälkeen kosketus ja kuva synkronoidaan yksinkertaisella kalibrointimenettelyllä. Sähkö-, ilmanvaihto-, rakennus- tai muita kalliita asennustöitä ei tarvita. SENSE huoltovaatimukset ovat minimaaliset, koska lasielementissä ei ole huollettavia osia. Lasipinnat voidaan puhdistaa tavallisilla pesuaineilla.

Seloy Live on seuraava askel lasin kehittämisessä joustavaksi rakennuselementiksi, joka muotoutuu ja reagoi tarpeittesi mukaan. Kaikki tuotteemme ovat erittäin kustomoitavia. Tutustu tarkemmin näihin tuotteisiin Seloy Liven omilla sivuilla.

Seloy Live SENSE - interaktiivinen lasipinta
Helsingin keskuskirjasto OODI - SENSE interaktiiviset lasit
Seloy Live SENSE - interaktiivinen lasipinta
SENSE "lasikuutio"

Seloy Live SENSE

Installaatio Kalevala-koruliikkeen ikkunaan

Jaa sivu

Kysy lisää

Autamme mielellämme oikean lasin valinnassa

Antti Nurminen
Tekninen myynti - (markkinointi)
Puh. 010 839 5829
antti.nurminen@seloy.fi