SELOY TYÖNANTAJANA

3 36 43
Työtapaturmaa VUONNA 2021 PAIKALLINEN TYÖNANTAJA
JO 36 VUOTTA
VAKITUISTA TYÖNTEKIJÄÄ

 

SELOY ON PERHEYRITYS, JOSSA JUURET OVAT SYVÄLLÄ, TULEVAISUUDENNÄKYMÄT KORKEALLA JA PÄÄTÖKSENTEKO LÄHELLÄ.

Seloy on perheyhtiö, jossa päätöksenteko on lähellä. Seloylla nähdään vaivaa, että henkilöstö viihtyy ja voi hyvin. Olemme vakuuttaneet henkilöstömme kattavasti myös työajan ulkopuolella ja meille on tärkeää pitää huolta työssä jaksamisesta. Tauolla käymme porukalla ja aamuisin talo tarjoaa kahvit ja voileivät. Työntekijämme saavat meillä mm. liikunta- ja virike-etua. Lisäksi työntekijöille hankitaan säännöllisesti vuosittain työasut.

Uudet työntekijät perehdytetään huolellisesti ja erityisesti työturvallisuusasiat ovat tärkeässä osassa. Joka osastolla on ensiaputaitoisia henkilöitä, joiden osaamista päivitetään säännöllisesti. Olemme onnistuneet työturvallisuuden varmistamisessa hyvin, sillä työtapaturmia sattuu meillä vähän.

Olemme laatineet henkilöstön kanssa yhteiset strategiset tavoitteet, joita kohti kuljemme. Nämä tavoitteet on kuvattu menestyksen portaina, ja portailla eteneminen on jokaisen Seloylaisen vastuulla.

Seloy menestyksen portaat
Seloy Menestyksen Portaat kuvaa Seloy Oy:n työntekijöiden yhdessä pohdittuja arvoja, toimintamalleja sekä -tapoja, joilla päästään kohti ”hyvinvoivaa timanttia”

TUTUSTU YRITYKSEEN

MIELENKIINTOISIA JA MONIPUOLISIA TYÖTEHTÄVIÄ

Meillä työskentelee tuotannossa mm. lasinleikkaajia, pesukoneen hoitajia, elementtien kasaajia, kittaajia ja pakkaajia. Lisäksi talossa työskentelee toimihenkilöitä, mm. työn suunnittelun ja logistiikan parissa sekä myynnissä ja sen tukitoimissa. Vuosittain työllistämme myös määräaikaisesti sesonkityöntekijöitä ja työharjoittelijoita. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja meillä onkin toisinaan tarjota mielenkiintoisia tutkimusaiheita esimerkiksi päättötyötään tekevälle opiskelijalle. Tuotannossa työskentely vaatii vähintään 18 vuoden iän.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUE URATARINA                                                                                                 LUE URATARINA

JUURET SYVÄLLÄ JA TULEVAISUUDENNÄKYMÄT KORKEALLA

 

 

 

 

 

 

Olemme lasinjalostuksen edelläkävijä ja ammattitaitoomme luotetaan maanlaajuisesti. Olemme mukana tekemässä näyttäviä ja mielenkiintoisia kohteita, kuten Pandatalo Ähtärissä tai vaikkapa Kauppakeskus Triplan lasikatto. Kehitämme myös jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää lasipintaa ja uskallamme kokeilla uutta. Tule mukaan viemään kehitystä eteenpäin!

Lisätietoa meillä työskentelystä ja avoimista paikoista antaa henkilöstöjohtaja Annika Kelter.