TEKNINEN MYYJÄ | TIIMIESIMIES

Halu päästä osaksi paikallista teollisuutta sekä Seloylla jo työskentelevät tutut saivat paljasjalkaisen huittislaisen, Jonne Ylikännön, tarttumaan tilaisuuteen, kun mahdollisuus liittyä Seloyn riveihin avautui toukokuussa 2017. Vaikka myyntityöhön hyppääminen olikin miehelle täysin uutta, luotti hän kokemukseensa asiakasrajapinnassa toimimisesta ja esimiestyöstä. Puuttuneet tiedot ja taidot lasialan toiminnasta ja myynnistä Jonne otti hanskaan uuden työnantajan aktiivisesti tarjoamasta koulutuksesta ja perehdytyksestä.

Teknisenä myyjänä Jonne vastaa projektimyynnistä sekä tytäryhtiö Seloy Liven interaktiivisten lasituotteiden myynnistä. Myynnin lisäksi mies pääsee mallintamaan erikoisempia muotolaseja Autocad-ohjelmalla. Itseään hyvin ihmisten kanssa toimeen tulevaksi, joskin ei sieltä suulaimmasta päästä olevaksi kuvaileva mies on myös ottanut itselleen luottamusvaltuutetun roolin.

Monipuolisen työn ansiosta Jonnen työpäivissä ei ole kahta samanlaista, mikä onkin yksi työn suola. Päivät koostuvat pääosin tarjouslaskennasta, asiakaspalvelusta, teknisestä tuesta sekä tietysti asiakaskäynneistä. Erityisesti tarjouslaskenta onkin aina matematiikasta pitäneelle miehelle lähellä sydäntä, eikä sormi mene suuhun tietotekniikankaan kanssa. Vaihtelua päiviin tuovat myös erilaiset tapahtumat, joissa Jonne joko markkinoi tuotteita tai kehittää edelleen omaa lasialan ammattitaitoaan.

Jonnea motivoi työssään se, että hän pääsee konkreettisesti näkemään oman myyntityön lopputuloksen. Sitoutunut ja tiukoissakin hetkissä yhtenäinen työyhteisö on hänelle tärkeä, ja pienen perheyrityksen arvot voi kolmen lapsen isänä helposti ottaa omakseen. Mies kertoo seloylaisena olevansa ylpeä saadessaan työskennellä ehdottoman alansa kärkiosaajan joukoissa osana todella ammattitaitoista henkilökuntaa. Itseään haastava ja kehittymishaluinen Jonne tiivistäkin lähes huomaamattaan sanoiksi sen asenteen, josta Seloyn hyvä henki syntyy: ”Tietysti sitä aina haluaa nähdä, että oma työnantaja menestyy, ja sitä omalla työlläänkin haluaa tavoitella – on se oma toimenkuva mikä tahansa.”

PALAA URASIVULLE

JUURET SYVÄLLÄ JA TULEVAISUUDENNÄKYMÄT KORKEALLA

 

 

 

 

 

 

Olemme lasinjalostuksen edelläkävijä ja ammattitaitoomme luotetaan maanlaajuisesti. Olemme mukana tekemässä näyttäviä ja mielenkiintoisia kohteita, kuten Pandatalo Ähtärissä tai vaikkapa Kauppakeskus Triplan lasikatto. Kehitämme myös jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää lasipintaa ja uskallamme kokeilla uutta. Tule mukaan viemään kehitystä eteenpäin!

Lisätietoa meillä työskentelystä ja avoimista paikoista antaa henkilöstöpäällikkö Annika Kelter.