NIMI

Antti ”Andy” Nurminen

KUKA OLET?

Kuljen lempinimellä Andy. Olen asunut Huittisissa kymmenisen vuotta, kotoisin olen saaristosta Paraisilta. Harrastuksiani ovat jääkiekko, musiikki (kitara) ja luonto = vaeltaminen (Lappi), kalastus ja metsästys. Avovaimo, ei lapsia. Aikaisemmin olen työskennellyt verkkokaupan kuluttajapuolen myynnissä, ja Jonkin verran B2B myynnissä. Opiskelen työn ohella liiketaloutta YAMK Satakunnan ammattikorkeakoulussa.

MILLOIN ALOITIT SELOYLLA?

5/2019

MITÄ TEET?

Toimenkuvani on Seloy Live tuotteiden myynti ja sen prosessit sekä tuotteiden promoaminen asiakaskäynnein ja messuilla. Lisäksi tarpeen mukaan Seloy eristyslasien tarjouslaskenta, asiakaspalvelu yms.

VAHVUUTESI?

Vahvuuteni on asenne, mikäli jokin ei onnistu niin laitetaan se onnistumaan. Parhaat piirteeni ovat pitkäjänteisyys, tarkkuus sekä halu oppia ja kehittyä. Lisäksi tietotekniikka on minulle suhteellisen tuttua.

PARASTA TYÖSSÄSI?

Monipuolisuus= erilaiset työtehtävät/ työpäivät

Haasteellisuus= vaihtuvat tilanteet ja tuotteet / paljon uutta opittavaa koko ajan

Asiakaskäynnit= tulen toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja viihdyn erilaisissa kohtaamisissa. Lisäksi hyvin hoidettu homma ja positiivinen palaute mukavaa. Negatiivinen toki oppimisen kannalta yhtälailla tärkeää.

Mahdollisuus kehittyä= kouluttautumismahdollisuudet ja tiimin apu/tuki

JOS OLISIT LASI, MINKÄLAINEN LASI OLISIT?

6 mm karkaistu. Kestäisin mitä vaan, mutta olisin tarvittaessa myös joustava.