Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille,

Hyppään suoraan asiaan ilman turhia jaaritteluja. Viimeksi joulukuussa lupailin, että tulemme tuomaan uusia asioita markkinoille jälleen tänäkin vuonna. Nyt heti alkuun minulla onkin erittäin hyviä uutisia asiakkaillemme!

Helmikuun alusta alkaen myönnämme meidän TPS-BU-eristyslasille jopa 20 vuoden pöly-, kosteus ja tiiveystakuun! Tämä markkinoiden ylivoimaisesti pisimmän takuun pohjalla on yksinkertainen asia – TPS-välilistan täysin poikkeava valmistustapa ja kiinnittyminen lasiin. TPS-lista kiinnittyy lasiin kemiallisesti muodostaen sidoksen, joka ei irtoa ja pitää elementin tiiviinä merkittävästi pidempään, kuin muut välilistamateriaalit.

Me olemme valmistaneet TPS-elementtejä vuodesta 1997 asti, käytännössä siis lähes 24 vuotta. Olimme aikoinaan uranuurtajia tässäkin asiassa, sillä silloisen Lenhardtin meille toimittama valmistuslinja oli koko maailmassa ensimmäisiä uudenlaisia valmistuslinjoja. Linja on palvellut meitä loistavasti aina viime vuosiin asti, joskin nykyään linjavanhus on käytännössä täysin varakoneena käyttämättä, uuden Bystronic-linjan hoitaessa luotettavasti päätuotantomme.  Elementin vuototapauksia ei tänä aikana ole ollut käytännössä lainkaan.

Tämä on samalla meidän panoksemme lasirakentamisen laadun edistämiseen ja korostamiseen. Laadulla on väliä – suomalainen lasirakentaminen on erittäin korkealaatuista ja pelkkien mainospuheiden sijaan haluamme tuoda jotain konkreettista, joka hyödyttää niin meidän asiakkaitamme, suunnittelijoita ja arkkitehtejä kuin loppukäyttäjiäkin.

Tsekkaa vielä lisätietoa TPS-laseista täältä ja lisätietoa takuuehdoista saat myynnistämme.

Olemme lisäksi tehneet myös muita uudistuksia mm. taloushallinnossamme sekä joissain sisäisissä asioissa. Uudistusten tavoitteena on parantaa entisestään asiakkaidemme palvelua niin laskutuksessa kuin toimitusajoissa. Kun koronatilanne tästä helpottaa, pääsemme tapaamaan teitä myös kasvotusten, pitkästä aikaa!

Lasin saatavuustilanne on edelleen tapetilla, mutta olemme selvinneet tilanteessa erittäin hyvin eikä ihmeempiä toimitusaikojen venymisiä ole tapahtunut. Edelleen erikoisempien laminoitujen lasien toimitusajat saattavat venyä, mutta vakiotuotteiden ja palolasien toimitukset ovat toimineet normaalisti. Tästä iso kiitos tavarantoimittajillemme!

Kiitos myös kaikille uutiskirjeen tilaajille, olemme saaneet teiltä mahtavaa palautetta! Eräs asiakas kertoi, että on hienoa, kun me olemme niin innostuneita ja jopa innostavia ja että olemme raikas tuulahdus modernia toimintaa lasialalla. Tämä oli upeaa kuulla ja nöyrästi kiitämme kehuista. Yritämme jatkossakin täyttää tuon roolin!

Me Seloylla olemme erittäin valmiita ja innostuneita palvelemaan kaikkia nykyisiä ja uusia asiakkaitamme Suomen parhailla tuotteilla ja osaavimmalla organisaatiolla! Hyvää talven jatkoa kaikille!

 

-Henkka