TIEDOTE 7.7.2020

julkaisuvapaa

 

SELOY OY:LLE AVAINLIPPU

“Suomalainen lasiosaaminen vie koko rakennusalaa eteenpäin”

Suomalainen eristyslasien valmistaja ja perheyritys Seloy on saanut tuotteilleen Avainlippu-merkin, osoitukseksi yrityksen kotimaisuusasteesta. Suomalaisen Työn Liitto myönsi merkin 9.6.2020.

Seloy on alallaan Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa Avainlippu-merkitty yritys.

-Asiakkaamme ovat aina arvostaneet kotimaisuuttamme, ja nyt siihen saatiin ikään kuin leima päälle. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo, niin työllistämisen kuin tuotannon osalta. Kaikki minkä voimme tehdä Suomessa, teemme ja suosimme aina mahdollisuuksien mukaan paikallisia kumppaneita, toisen polven toimitusjohtaja Henri Kiuru kertoo.

Seloyn asiakkaille kotimaisuus on tae palvelun ketteryydestä ja joustavuudesta, tuotteiden korkeista laatukriteereistä sekä nopeista toimituksista.

-Korona-aika on lisännyt kiinnostusta ja arvostusta kotimaisuutta kohtaan ja meilläkin ovat työt vain lisääntyneet. Yrityksemme työllistävä vaikutus tulee jatkossa kasvamaan, Kiuru iloitsee.

 

Lasin suosio rakentamisessa kasvaa 

Avainlippu-merkin saadakseen yrityksen tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50%. Avainlippu myönnetään kolmeksi vuodeksi kerrallaan ja siihen vaadittujen kriteereiden täyttymistä tarkastellaan vuosittain.

Seloyn tunnetuin tuote on TPS-BU-eristyslasi, jossa on lämpömassalista, mikä tekee siitä huurtumattoman, laadukkaan ja kestävän eristyslasielementin. Laseja käytetään etenkin julkisissa rakennuksissa.

-Lasin käyttö rakentamisessa kasvaa koko ajan, koska sillä voidaan hallita todella hyvin energiatehokkuutta ja kohteiden luonnonvalon määrää. Erilaisten lasien ja pinnoitteiden avulla voidaan säädellä ikkunoiden U-arvoa, estää lämmön pääsyä sisään, eristää ääntä ja vaikuttaa monin muin tavoin lasin ja ikkunan ominaisuuksiin.

Seloyn eristyslaseja ja muita erikoistuotteita on käytetty vuosittain lukuisissa tunnetuissa kotimaisissa rakennuskohteissa, muun muassa Helsingin Oodi-kirjastotalossa, Triplan kauppakeskuksessa, Ähtärin eläintarhan Panda-talon laseissa sekä Tampereen Ratinan kauppakeskuksessa.

Seloylla panostetaan niin teknologioiden kuin toiminta- ja palvelumallien kehittämiseen.

-Suomalainen lasiosaaminen vie koko rakennusalaa eteenpäin, ja me pyrimme omalla esimerkillämme toimimaan ennakkoluulottomasti, tuomaan uudenlaista ajattelua sekä asiakkaitamme palvelevia toimintamalleja ja työkaluja, Kiuru toteaa.

 

Lisätietoja:

Henri Kiuru

toimitusjohtaja

Seloy Oy

GSM: 044 328 3434

 

Seloy Oy on vuonna 1985 perustettu kotimainen perheyritys ja se työllistää reilut 40 ihmistä. Suomalaisista lasialan toimijoista Seloy on ensimmäisenä ottanut käyttöön laminoidun lasin leikkuulinjan ja TPS-eristyslasin valmistuslinjan sekä uusimpana toiminnanohjausjärjestelmät. Edelläkävijyys näkyy myös tytäryhtiö Seloy Liven älylaseissa. Yrityksen kaikki lasituotanto tehdään Huittisissa.