Tammikuussa 2023 Seloylla aloitti liiketoiminnan perustutkintoa suorittava Marina. Latviasta kotoisin oleva, nykyisin Eurassa asuva kolmen lapsen äiti, on ollut perheineen Suomessa jo 13 vuotta. Vapaa-ajalla Marina tykkää neuloa, leipoa sekä lukea. Iso osa ajasta kuluu myös opiskeluun. Tutkintoaan Marina suorittaa taloushallinnon linjalla SASKY/Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa. Kysyimme tuoreelta harjoittelijalta hiukan tunnelmia Seloylla työskentelystä.

Miten päädyit Seloylle?

Marraskuussa 2022 järjestettiin Tule töihin Huittisiin tapahtuma, jossa  kansainväliset opiskelijat pääsivät tutustumaan Huittisten yrityksiin. Seloy yritysvierailun päätteeksi kysyin mahdollisuutta harjoitteluun ja aika pian jo sovimmekin jatkosta.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Harjoittelussa työtehtäviini kuuluu myyntilaskutus sekä erilaisten raporttien valmistus. Olen myös päässyt tekemään Seloyn verkkosivujen SEO-optimointia. Lisäksi työnkuvaani sisältyy erilaisten järjestelmien käyttö, muun muassa Seloyn ERP. Osana harjoittelua täytyy suorittaa näyttö työpaikalla, joka sisältää laskutusta, asiakaspalvelua ja työyhteisössä toimimista.

Onko työhön perehdytetty tarpeeksi?

Mielestäni perehdytys on ollut riittävää. Ja aina voi kysyä uudestaan, mikäli jokin asia jäänyt epäselväksi.

Onko työtehtävät olleet riittävän haastavia?

Jokainen tehtävä on haaste, varsinkin kun se tehdään ensimmäistä kertaa.

Suosittelisitko Seloyta muille harjoittelijoille? Jos niin miksi?

Tietysti suosittelen Seloyta harjoittelupaikaksi myös muille harjoittelijoille. Täällä on mahdollisuus tutustua tehtäviin, joihin ei ole ennen törmännyt. Täällä on erittäin mielenkiintoista ja mukavaa. Myös kannustava tiimi auttaa aina.