Kaihtimet ovat oiva tapa saada yksityisyyttä ja vähentää huonetilaan sisään tulvivaa auringon energiaa. Yksityisyyttä vaalitaan sisätiloissa etenkin sairaalaolosuhteissa ja kouluissa, kun taas asuintiloissa liiallinen auringonvalo halutaan saada estettyä viilentämisen tarpeen vähentämiseksi. Kaihtimia on ollut ikkunoissa jo pitkään, joista tavallisimmat ovat irrallisena ikkunan sisäpuolella tai kaksi puitteisen avattavan ikkunan välissä. Molemmissa edellä mainituissa tapauksissa kaihdinta on mahdollista kolhia ja se kerää pölyä sekä likaa.

Seloy:n eristyslasit integroiduilla kaihtimilla on juuri oikea valinta silloin, kun kyseessä on kiinteä ikkuna. Kiinteässä ikkunassa kaihdin on tiiviin eristyslasielementin välitilassa, jolloin se ei hidasta ikkunoiden pesua ja on hygieeninen. Eristyslasit integroiduilla kaihtimilla valmistetaan tehtaallamme Huittisissa vuosikymmenien lasijalostuksen ammattitaidolla. Integroituja kaihtimia käyttämällä ei eristyslasin muista ominaisuuksista tarvitse tinkiä. Esimerkiksi U-arvot, g-arvot ja turvalasit on mahdollista saada elementtiin vaatimuksien mukaan, koska kaihtimet ovat välilistan tapaan elementin välitilassa.

Käytämme Screenline® sarjan kaihtimia, jotka ovat osa kaihdinvalmistajan Pellini S.p.A. tuotteita. Kaihtimet saapuvat meille Italiasta ja Tšekistä. Kaihtimien ohjausmekanismeja on monia, joista Suomessa toistaiseksi eniten käytettyjä ovat mekaaniset käsin ohjattavat mallit. Talotekniikan ja helppokäyttöisyyden kannalta kaihtimia on saatavilla myös sähköisellä ohjauksella sekä uusimpana vaihtoehtona ”älyohjauksella”, jossa kaihtimen käyttöä varten ei tarvita erillistä sähkösuunnittelua vaan kaihdin toimii ladattavan ohjausyksikön avulla. Kysy lisää myynnistämme tai lue ohjausvaihtoehdoista verkkosivuiltamme.

C-system kaihdinelelmenttiKahdinelementti naruohjauksella

Kuvat: C-sarjan kaihtimiet magneettikytkimellä/naruohjauksella

Tehdasvierailu Pellinin tehtaalla

Vierailimme Italian Codognassa tehtaalla, jossa kaihtimet valmistetaan, joten tiedämme tarkkaan mistä kaihtimet tulevat ja miten niiden valmistus toteutetaan. Suomen olosuhteissa kaihtimien käyttäminen ulkoikkunassa vaatii aina tarkastelua, jotta voimme olla varmoja sen toiminnasta vielä vuosienkin jälkeen. Kaihdinvalmistajan korkean laatu- ja palvelutason avulla meidän on mahdollista saada sekä lujuus- että lämpökuorma laskelmat kaihdinelementeistä, jolloin pystymme luottamaan tuotteeseemme 100 %. Alla kaihdinvalmistajan edustajan, Mads Faldenin, kommentit tuotteista sekä yhteistyöstä Seloy Oy kanssa.

”Screenline®/Pellini aloitti yhteistyön Seloyn kanssa jo vuonna 2016 pienemmillä projekteilla, joissa oli integroituja kaihtimia. Siitä asti olemme vahvistaneet suhteitamme myynnin kasvattamiseksi ja ymmärtääksemme paremmin Suomen markkinatarpeita. Integroituja kaihtimia voidaan käyttää niin sisäkäytössä kuin julkisivuissa ja ikkunoissakin. Olemme vakuuttuneita Seloyn ammattimaisesta teknisestä osaamisesta 3K-kaihdinelementtien käsittelyssä ja lämpötilaerojen laskennassa. Yhdistämällä Screenline® kaihtimet Seloyn eristyslasielementtiin, voimme taata ensiluokkaisen laatutuotteen.”

MIKSI VALITA SELOY KAIHDINELEMENTTI?

  • Valmistettu Suomessa
  • Laaja lasivalikoima
  • Tekninen tuki
  • Useita väri- ja mallivaihtoehtoja
  • Antibakteerinen käsittely
  • Toimitusaika 5-7 viikkoa
  • Kilpailukykyinen hinta