Meillä Seloylla on tahtotila auttaa asiakkaitamme onnistumaan kohteessa – aina suunnittelusta asennukseen asti. Tässä jutussa keskitymme pääasiallisesti siihen, mitä teidän kannattaisi ottaa huomioon jo tilausvaiheessa ja nimenomaan pakkausasioita silmällä pitäen.

Pakkaustapa, pakkausjärjestys, toimitusosoite, työmaan yhteyshenkilö, ilmoitus tavaran lähtemisestä tai jaosta, kaikki kuuluu palveluumme. Tiedot helpottavat jo tilausta vastaanottaessa, näin vältämme turhia työvaiheita ja kustannuksia.

Pakkausvaihtoehtoja on käytännössä neljä; rautapukki, puupukki, puulaatikko sekä irtolasina, eli ei pakkausta.

Kun kaupankäynti on jatkuvaa ja toimitukset menevät joko tehtaalle tai isoille työmaille käytämme rautapukkeja. Puupukkeja käytämme pienemmissä projekteissa jolloin pukit eivät palaudu tai pukkien palautus ei ole logistisesti järkevää. Olemme kuitenkin viimeaikoina lisänneet puupukkien kierrätystä. Olemme myös lopettaneet rautapukkien panttien laskuttamisen, mutta rautapukit ovat meidän palautuspukkeja, joita kaipailemme takaisin mahdollisimman nopeasti.

Puupukkiin ja -laatikkoon pakataan maksimissaan 1000 kg. Puulaatikoista olemme viime vuosina pyrkineet luopumaan, asiakkaan pyynnöstä pakkaamme myös puulaatikkoon. Rahdinkuljettajat eivät mielellään kuljeta puulaatikoita, sillä niissä on kaatumisvaara ja toisaalta trukki/pumppukärrykäsittely on erityisen hankalaa.

Noutotavaroita ei lähtökohtaisesti pakata, mutta mikäli haluat ne kuitenkin pakattavan, ilmoitathan siitä meille. Näin ollen vältyt turhilta työvaiheilta sekä kustannuksilta.

Työmaan ollessa suuri ja halutaan minimoida turha lasien siirtely ja järjestäminen, voimme pakata lasit oikeaan järjestykseen sekä oikealle pukille suoraan linjalta. Lasitarrassa näkyy myös työmaan positionumero, jos se on pyydetty ja ilmoitettu meille jo tilausvaiheessa.

Pakkaamostamme kysytään usein voiko puupukkeja palauttaa, johon vastaamme: Tottahan toki! Parhaamme mukaan haluamme hyödyntää hyväkuntoisia pukkeja edelleen, ekologisuuteenkin vedoten. Pukkien palauttamiseen sekä muihin pakkauksiin ja kuljetuksiin liittyviin kysymyksiin meillä vastaa myyntimme ja pakkaamosta Jari Rajala, 010-839 5828.