Vuonna 1971 yleisölle avautunut Näsinneula on edelleen Suomen korkein rakennus sekä tunnetuin maamerkki Tampereella . Lähes 135m asti kohoava torni näköalatasanteineen on ihastuttanut kävijöitä maisemilla sekä siellä on päässyt kokemaan mm. fine diningia, diskoilua sekä rullaluistelua. Alkuvuosina aina 90-luvulle asti hissinkuljettajat kuljettivat asiakkaita ylös ja olivat ikäänkuin turvana ja rauhoittelivat asiakkaita tarvittaessa.

Vuonna 2020 näkötornia uudistettiin ja myös hissit kokivat muutoksen. Vanhojen tilalle asennettiin KONEen elämyshissit, joissa myös Seloy Live oli mukana lasitoimittajan roolissa. Tässä kohteessa käytettiin ns. ”läpinäkyvää” peiliä, jolla saatiin häivytettyä näyttö ja muuta elektroniikkaa peilin taakse. Näytön ollessa suljettuna voidaan lasia käyttä peilin tavoin, kun taas näytön ollessa päällä heijastuu siitä kuva selkeästi läpi. Valomaailma, äänet ja peilaavuus tekevät kohteesta vierailemisen arvoisen.

Seloy Live toimittaa erilaisia kustomoituja peiliratkaisuja ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Lasiin voidaan tehdä erilaisia työstöjä, sitä voidaan maskata sekä leikata eri muotoihin. Soveltuvin ratkaisu valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Sijainti:
Tampere

Laajuus:

Arkkitehtisuunnittelu:

Asiakas:
Tilaaja: KONE Oy

Kumppanit:

Jaa sivu

Kysy lisää

Autamme mielellämme oikean lasin valinnassa.

Antti Nurminen
Tekninen myynti - (markkinointi)
Puh. 010 839 5829
antti.nurminen@seloy.fi