Aivan Helsingin keskustastassa sijaitseva Oodi on kirjastorakennus, jossa yhdistyvät lukuisat toiminnot aina vilkkaista tapahtumista rauhallisiin kirjastopalveluihin. Rakennuksesta löytyy myös kahvila, kaupunkiverstas, erilaisia studio- ja pelihuoneita sekä työ- ja kokoustiloja. Oodi on kansainvälistestikin merkittävä kohde. Sen huomioita herättävä puuverhoilu lasi- ja teräsrakenteineen saavat satunnaisenkin kulkijan ihailemaan luomusta. Kirjastoa pidetäänkin suomalaisen rakentamisen käyntikorttina.

Myös Seloy Liven kädenjälki näkyy rakennuksessa. Pääsimme toimittamaan toisessa kerroksessa olevaan ”kuutioon” Seloy Live SENSE interaktiiviset lasiseinät. Mielenkiintoiseksi tämän ratkaisun tekee sen monipuolisuus. Laseissa on sähkösäätöinen kauko-ohjattavissa oleva on/off-toiminto, jolla voidaan säätää läpinäkyvyyttä. Lasien ollessa opaali tilassa, on niihin mahdollista projisoida sisältöä vaivatta. Kirsikkana kakun päällä yhdellä lasiseinällä on käytössä kosketusominaisuus eli lasipintaa voidaan käyttää interaktiivisena alustana esimerkiksi työpaja käytössä. Tässä innovatiivisessa ratkaisussa on haluttu tuoda yhteen niin näyttävyys kuin toiminnallisuuskin. Ominaisuuksiensa ansiosta tila muokkautuu moneen eri käyttötarkoitukseen sopivaksi.

Seloy Live SENSE interaktiivista lasiratkaisua on mahdollista käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa. Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi neukkarit, julkisivulasit, sisäväliseinät ja näyteikkunat.

Sijainti:
Helsinki, Töölönlahti

Laajuus:
Noin 80m2

Käytettyjä lasirakenteita:
SeloyLive SENSE/SHADE + kosketusominaisuus

Jaa sivu

Kysy lisää

Autamme mielellämme oikean lasin valinnassa.

Antti Nurminen
Tekninen myynti - (markkinointi)
Puh. 010 839 5829
antti.nurminen@seloy.fi