Himmennettävä älylasi, eli niin sanottu on/off-lasi on kovaa vauhtia yleistymässä oleva uudemman teknologian lasi. Älylasi haastaa perinteiset sälekaihdin- ja verhoratkaisut sisustuksissa, näkösuojana sekä tunnelman luojana.
On/off-lasin läpinäkyvyyttä ohjataan sähkövirralla. Lasit kytketään verkkovirtaan ja muuntajan avulla ohjataan toimimaan oikealla vaihtojännitteellä. Kun virta on kytkettynä päälle, lasi on läpinäkyvä ja kun virta on pois päältä, lasi on läpinäkymätön opaali. Läpinäkyvänä kaikissa himmennettävissä laseissa on havaittavissa niin kutsuttua haze-ilmiötä, jolloin tietyssä kulmassa katsottaessa lasi on hieman samea. Älylasia on mahdollista ohjata millä tahansa sähkövirtaa ohjaavalla kytkimellä, niin perinteisellä kytkimellä kuin kaukosäätimelläkin. Lasi on mahdollista liittää talotekniikkaan tai esimerkiksi sairaalaolosuhteissa yksityisyyden suojaksi kulkukortilla ohjaten.

Meidän päätuotteitamme ovat 2K ja 3K eristyslaseiksi valmistetut älylasit, jolloin niillä on mahdollista parantaa ääneneristävyyttä ja osana ulkoikkunaa vastata myös kaikkiin rakennuslaseille asetettuihin vaatimuksiin. Elementtimme ottavat huomioon niin  lämmöneristys- ja auringonsuojavaatimukset kuin turvalasivaatimuksetkin. Olemme panostaneet älylasin tuotantoprosessiin eristyslasituotantomme rinnalla ja pyrimme jatkuvasti kehittämään älylasin valmistusta vastaamaan kustannustehokkuuden sekä uusimman tekniikan vaatimuksia. Toimitamme älylasia myös yksinkertaisena laminoituna lasina, jolloin se soveltuu kevyempiin rakenteisiin esimerkiksi toimisto-olosuhteissa tilanjakajaksi. Yksinkertaista lasia on saatavissa 4+4, 5+5 ja 6+6 laminoituna. Älylasin maksimikoko on 1500 mm x 3500 mm ja laseja on mahdollista kytkeä useampi rinnakkain. Lasityypistä, lasin koosta ja muuntajasta riippuen älylasiseinää on mahdollista kytkeä yhdellä muuntajalla kokonaisuudessaan jopa 60 m2.

Tuoteperheessämme nämä lasit kulkevat nimellä Shade. Tuotteen tarkemmat tekniset tiedot löytyvät nettisivuiltamme sekä tuotekorteistamme ja myyntimme kertoo mielellään lisää tuotteesta ja sen mahdollisuuksista. Tytäryhtiömme Seloy Live Oy myy myös interaktiivista ratkaisua, jolloin voit projisoida lasille sisältöä ja ohjata sitä koskettamalla.